Nick døde i kjærestens armer. Dette er ofrene

- Han var kjærligheten i mitt liv.

 BEKREFTET DØDE: Nohemi Gonzales, Nick Alexander og Valentin Ribet har blitt bekreftet omkommet. Foto: Privat
BEKREFTET DØDE: Nohemi Gonzales, Nick Alexander og Valentin Ribet har blitt bekreftet omkommet. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den kaotiske situasjonen i terrorrammede Paris har gjort at pårørende og venner har startet egne søk for å gjøre rede for sine kjære etter gårsdagens angrep.

Desperate foreldre har tatt til sosiale medier som Twitter og Facebook i håp om å finne nyheter om de savnede, og i timene etter angrepet strømmet det med navn og bilder av personer som det ikke har blitt gjort rede for.

De pårørende bruker hashtaggen «RechercheParis» som betyr «Søk Paris», og i skrivende stund har hashtaggen blitt benyttet flere tusen ganger.

Nick døde i kjærestens armer Nick Alexander fra London er blant de drepte, melder the Telegraph. Alexander jobbet under konserten i Bataclan der Heavy Metal-bandet Eagles of Death Metal spilte foran flere hundre konsertgjengere.

Nick ble skutt foran sin flerårige kjæreste Helen Wilson, som selv ble såret i begge beina inne i konsertlokalet til Bataclan.

- Vi hørte lyder utenfor og mennesker begynte å strømme inn i lokalet. Vi visste ikke hva som foregikk, sa Wilson til avisa.

Paret bestemte seg for å legge seg ned på bakken i det konsertgjengerne begynte å løpe fra kulene.

- Nick var foran meg da vi lå på bakken. Han hadde ryggen mot meg og jeg kunne ikke se hva som skjedde, men jeg hørte masse skyting. Jeg prøvde å snakke med han og gi han munn-til-munn. Da han sluttet å puste, holdt jeg ham i armene mine og fortalte ham at jeg elsket ham. Han var kjærligheten i mitt liv, sier hun.

Nick er den første briten som er bekreftet drept under angrepene i Paris. I en uttalelse beskriver familien til Nick han som sjenerøs, lojal og morsom.

- Nick var ikke bare vår bror, sønn og onkel. Han var alles bestevenn.

Amerikansk student blant de døde 23 år gamle Nohemi Gonzales fra USA er også bekreftet drept. Hun studerte design ved delstatsuniversitet i California og hadde tatt et utvekslingssemester i Paris. Gonzales skal ha bli drept inne i restauranten La Petit Cambodge der skytterne begynte å skyte på tilfeldige gjester.

- Vårt universitet står sammen med våre om lag 80 utvekslingsstudenter fra Frankrike som sliter med denne tragedien, sier universitetet i en uttalelse.


Blant de første som ble bekreftet omkommet er franske Valentin Ribet. Ribet skal ifølge The Guardian ha vært på konserten med Eagles of Death Metal på konsertstedet Bataclan i går, der 87 mennesker ble drept.

Venner av ham skal på Twitter ha sendt en rekke engstelige meldinger der de lurte på hvordan det gikk med ham.


London School of Economics, der franske Valentin Ribet var elev, opplyser på Twitter at Ribet var en av de 128 som ble drept av IS-tilknyttede terrorister i Paris i går.

- Vi har fått opplyst svært triste nyheter. Valentin Ribet, som studerte internasjonal forretningsrett og har jobbet i Paris, har mistet livet, skriver skolen i en uttalelse.

129 er hittil drept og over 350 hundre er fraktet til sykehus etter at åtte terrorister gjennomførte en rekke koordinerte angrep på ulike steder i Frankrikes hovedstad.

Den foreløpige lista over ofre har følgende nasjonaliteter:  
fransk, amerikansk, britisk, belgisk, spansks, vensk, portugisisk, chilensk, tunisisk, algerisk og marokkansk.