Nicolas (39) rev ut og spiste cellekameratens lunge

Trodde det var hjertet.

KANNIBAL: Nicolas Cocaign (39) fortalte i dag selv retten om hvordan han drepte cellekamerat Thierry Baudry (41) og spiste deler av liket. - Jeg var nysgjerrig på hvordan han smakte, forklarte tobarnsfaren. Foto: ROBERT FRANCOIS/AFP/SCANPIX
KANNIBAL: Nicolas Cocaign (39) fortalte i dag selv retten om hvordan han drepte cellekamerat Thierry Baudry (41) og spiste deler av liket. - Jeg var nysgjerrig på hvordan han smakte, forklarte tobarnsfaren. Foto: ROBERT FRANCOIS/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Nicolas Cocaign (39) innrømmet i retten i dag å ha drept cellekameraten, for så å ha revet ut, tilberedt og spist deler av den drepte mannens lunge, skriver AP.

Blir Cocaign dømt, risikerer han livstidsstraff.

Manglet kroppsdeler Det var i januar 2007 en vakt fant det maltrakterte liket av Thierry Baudry (41) på cella i fengselet i byen Rouen nordvest i Frankrike. Obduksjonen viste at liket manglet to brystmuskler og en del av den venstre lungen, og kannibalismen ble avslørt.

Tobarnsfaren Cocaign, som satt inne for væpnet overfall, forklarte at han irriterte seg over Baudry, som til stadighet skal ha tettet til deres felles toalett med dopapir. Da han konfronterte cellekameraten med dette, ble han møtt av «et olmt og svært aggressivt blikk», skriver Dailymail.co.uk.

Blikket skal ha ledet til en voldsom slåsskamp, som kulminerte med at Cocaign stakk Baudry med ei saks, før han kvalte ham med en søppelsekk.

Cocaign forklarte i utgangspunktet at han var «fascinert over hvordan Baudrys indre personlighet fungerte, og ønsket å ta sjelen hans», men innrømmer nå at han rett og slett «var nysgjerrig på hvordan han smakte».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer