Nicole giftet seg i dag

Australierne strømmet til for å få et glimt av bruden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I ettermiddag, lokal australsk tid, giftet Nicole Kidman (39) seg med den amerikanske countryartisten Keith Urban (38). Hollywood-stjernen ankom kirken i Sydney rundt 08.30 i dag, norsk tid. Hun giftet seg i hvit kjole og slør, med utslått hår og en brudebukett av langstilkede, hvite roser, skriver AP.

Mediefolk og publikum strømmet ut i gaten da Nicoles kremfargede Rolls Royce-limousin rullet forbi, og bilen måtte senke farten for å unngå å kjøre på folk. Hundrevis var møtt opp for å få et glimt av filmstjernen, som hadde vinduet nede og smilte og vinket til fansen. Mens medias helikoptre svirret i lufta, og enkelte klatret opp i trær og i steinmuren rundt kirken for å få bedre utsikt, passet politi og sikkerhetsvakter på at ingen kom for nær.

Bruden kom til kirken, Cardinal Cerretti Memorial Chapel i forstaden Manly, i følge med sin far Antony, skriver News.com.au. Seremonien skal foregå på tradisjonelt, katolsk vis og mange celebre gjester er ventet. Noen har også spekulert i om Nicoles eksmann, Tom Cruise, vil dukke opp. De to var gift i ti år, men skilte seg i 2001. Sammen har de to adoptivbarn.

I går ble det kjent at Nicole og Keith skal ha undertegnet en noe spesiell ekteskapskontrakt. Keith Urban skal være lovet 600 000 amerikanske dollar for hvert år de forblir gift. Men dersom ektemannen misbruker narkotika, får han ingenting hvis de skilles. Urban har tidligere slitt med alkohol- og narkotika-avhengighet.

 SMILTE OG VINKET: Nicole Kidman i hvit brudekjole og med hvite roser. Foto: EPA/ SCANPIX
SMILTE OG VINKET: Nicole Kidman i hvit brudekjole og med hvite roser. Foto: EPA/ SCANPIX Vis mer
POSERER FOR PRESSEN: Her er det nygifte paret.
HER GIFTER DE SEG: Cardinal Cerretti Memorial Chapel i Sydney-forstaden Manly er stedet for kjendisbryllupet.
I BENTLEY´EN: En kremfarget limousin brakte Nicole Kidman og faren til kirken.
KLEDDE SEG UT: Flere fans hadde kledd seg ut med tema fra Nicoles filmer. Her har Lea Cotter kledd seg ut i Moulin Rouge-kostyme.