Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nifs T-bane

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Brannen i ei T-banevogn 17. mai avslørte graverende mangler i Oslo Sporveiers sikkerhetsrutiner. Det tok nesten en time å evakuere 200 passasjerer fra et vognsett fullt av røyk. Det tok nesten 45 minutter før brannvesenet fikk bekreftet at strømmen var kuttet. Passasjerene fikk ingen informasjon, og måtte ta seg ut på egen hånd. For snart tre år siden var flere tusen passasjerer innesperret i mørklagte vogner inne i tunnelen i over en time. Ingen informasjon ble gitt. I snitt er det mellom ett og to branntilløp på T-banen i uka. Oslo Sporveier mener likevel at sannsynligheten for brann er liten, og vil ikke bedre sikkerheten i den T-baneringen som åpner til høsten.
  • Alt dette vitner om en betenkelig og arrogant kultur i Oslo Sporveier. Det må være en selvfølge at de ressursene som er nødvendig settes inn for straks å bedre sikkerheten for de 250000 menneskene som daglig benytter seg av T-banen i Oslo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media