Nikkersgjengene herjer høyfjellet

- Men her slipper vi ikke inn folk med nikkers, sier Bjarte Seim ved utestedet Off Pist på Geilo.

INGEN ADGANG: Bjarte Seim og medeierne av utestedet Off Pist var enstemmige i avgjørelsen om å henge opp dette skiltet i døra. - Vi ønsker ikke nikkersgjenger her, sier han.Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.
INGEN ADGANG: Bjarte Seim og medeierne av utestedet Off Pist var enstemmige i avgjørelsen om å henge opp dette skiltet i døra. - Vi ønsker ikke nikkersgjenger her, sier han.Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GEILO (Dagbladet): De kommer i alle størrelser og fasonger, påsketuristene på Geilo. Men det som skiller dem, er hvor mye penger de har — og om de går i nikkers.

— Vi kan vedde 50 000, eller 500 000 kroner. Det er ikke noe problem. La oss si 500 000, sier damen i pels og strekker fram neven.

Skal det spilles brettspill i påsken, er innsatsen høy. Men hun blunker ikke. Da er hun mer redd for å tape et helt annet veddemål: Om hun klarer påskens store topptur på ski.

— Jeg har satset mye penger, virkelig mye penger, sier hun og går for en ny drink i baren.

Rolls på snøføreDagbladet er på Geilo for å sjekke påskestemningen. Her er mange verdener nå samlet på et veldig lite sted.

De med kapital betaler gladelig 60000 kroner for en hotellferie.

Andre lever fra hånd til munn for å leve et liv som skibomser. De snakker helst ikke med hverandre. Jo Sundheim parkerer bilen utenfor hotellet.

— En virkelig god bil å kjøre på vinterføre, sier Sundheim og ser på sin Rolls-Royce Phantom til en verdi av rundt seks millioner kroner. En av to i sitt slag i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer