Niklas' oppsigelse er sett av nesten 400 000

Kundene roser ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha jobbet på Ica Maxi i Uppsala i elleve år syntes Niklas Lundengård at det var på sin plass med et ordentlig farvel.

Se Lundengårds hilsen til kundene i videoen øverst i saken.

Sett barneoppdragelse fra første rad Sjefene visste allerede at 33-åringen skulle slutte, men han ønsket også å si takk til alle som har vært med på å gjøre dagene lærerike:

«Jeg vil takke alle kunder som har lært meg alt jeg kan om stress, tålmodighet samt livet som småbarnsforelder», sier Lundengård over butikkens høyttaleranlegg.

- Jeg har truffet tusenvis av småbarnsforeldre i butikken og har sett hvor utfordrende det er å praktisk håndtere hverdagen. Mange foreldre har vanskelig for å få puslespillet til å gå opp. Når barna er med settes foreldrenes tålmodighet på prøve, og som oftest går det ikke ut over oss butikkmedarbeidere, sier Lundengård til Dagbladet.

Han forteller at han ser på fra første rad, og har lært hvor sta barn kan være og hvor vanskelig det kan være å si nei.

- Når man spør foreldre hvordan det er å ha unger sier de at det er fantastisk. Jeg har fått se et mer nøyansert bilde, sier Lundengård.

Positiv respons Et par av kundene fikk se butikkmedarbeiderens oppsigelseshilsen på direkten. Responsen var smil og latter. Flere kunder har imidlertid tatt kontakt med Lundengård i ettertid og takket ham.

- Responsen har vært utrolig. Mobilen har gått varm siden jeg la ut filmen på Facebook i går kveld, forteller han.

I løpet av en dag har over 200 000 mennesker sett videoen. I tillegg har flere kommentert, og ønsker Lundengård lykke til videre.

- Det som har vært ekstra kult er jo at alle kommentarene har vært så positive. Mange sier at de liker filmen.

I dag begynner Niklas Lundengård i ny jobb som kommunikasjonsrådgiver for Leieboforeningen i Sverige.

- Jeg tror mange drømmer om å bytte jobb av ulike årsaker. Min oppsigelse førte ikke med seg noen bitterhet, tror jeg. Det var heller en uventet takknemlighet på grunn av filmen. Også er det jo drømmen til enhver butikkansatt å kunne få slå seg løs over høyttaleranlegget, sier han.