Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nina gjorde skade for over 450 millioner kroner

Over 9000 skader meldt inn.

HERJET: Så langt er det registrert over 9000 skader etter ekstremværet Nina. Dette bildet er fra Øygarden i Hordaland. 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
HERJET: Så langt er det registrert over 9000 skader etter ekstremværet Nina. Dette bildet er fra Øygarden i Hordaland. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så langt er det meldt inn drøyt 9000 skader som følge av ekstremværet Nina. Skadene fører til erstatninger på rundt 450 millioner kroner.

- I tillegg kommer blant annet skader på biler, båter og campingvogner, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge.

Organisasjonen administrerer Norsk Naturskadepool, hvor alle skadeforsikringsselskaper som selger brannforsikring i Norge er medlemmer.

Finans Norge har ikke fullstendig oversikt over skadeomfanget siden det fortsatt kommer inn skademeldinger. I tillegg til skadene etter stormen som herjet i Sør-Norge for snart to uker siden, gjorde stormflo skade flere steder langs kysten.

- Enkelte skader er svært omfattende, og det er selvfølgelig belastende for dem det gjelder. Men de fleste skadene dreier seg om mindre skader på tak og takstein, sier Neverdal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media