MØTE I RETTEN JULEAFTEN:  62 år gamle Herbert G. Jones må møte i retten juleaften, etter at ei 18 år gamel jente har anmeldt han for antasting. Han har også mistet retten til å jobbe som kjøpesenternisse. Foto: Politiet
MØTE I RETTEN JULEAFTEN: 62 år gamle Herbert G. Jones må møte i retten juleaften, etter at ei 18 år gamel jente har anmeldt han for antasting. Han har også mistet retten til å jobbe som kjøpesenternisse. Foto: PolitietVis mer

Nisse (62) arrestert for å ha antastet alv (18)

Må stille i retten på julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 62 år gamel kjøpesenternisse har fått ei lei førjulstid.

Lørdag skal han ha antastet ei 18 år gammel jente som jobbet som fotograf utkledd i alvekostyme på kjøpesenteret Hanover Mall i Massachusetts, skriver Boston Herald.

- Kjent med påstandene Nissen, Herbert G. Jones, ble arrestert lørdag ettermiddag, etter at alve-assistenten løp gråtende til politiet og fortalte hva hun mente hadde skjedd.

Både nissen og alven er ansatt gjennom selskapet Cherry Hill Photos, som spesialiserer seg på fototjenester for kjøpesentre i høytider.

- Vi har blitt kjent med påstandene om upassende adferd som har blitt rettet mot personen som har hatt jobb som julenisse på Hanover-kjøpesenteret av en annen ansatt, bekrefter Cherry Hill Photos.

- Påstanden har blitt avvist av mannen som jobber som nisse. En talsperson for Cherry Hill Photo har informert oss om at det ble foretatt en grundig bakgrunnssjekk på denne mannen, og han er ikke tidligere straffedømt, skriver selskapet i en pressemelding, ifølge Boston Herald. 

Ny sak på juleaften Ifølge Daily Mail skal 18-åringen ha fortalt politiet at 62-åringen sa til henne at han kunne ønske at hun var noen år eldre, og han noen år yngre.

I går møtte Herbert G. Jones i retten, hvor han ble fratatt retten til å jobbe som nisse og får ikke nærme seg kjøpesenteret før saken har vært oppe på nytt.

62-åringen fikk slippe fri mot en kausjon på 1000 dollar, men må møte i retten igjen på juleaften.