Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nissen nekter å komme

Julenissen nekter å besøke den skotske småbyen Alloa hvis han ikke får politieskorte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I forfjor kastet ungene i byen stein og tomflasker på nissen. I fjor holdt han seg hjemme. Noe liknende skal aldri ha skjedd i løpet av de vel 40 åra nissen har pleid å besøke byen, sier Alloa-beboer Mike Mulraney. Han har nå tatt initiativet til å gi julenissen politibeskyttelse, melder BBC.

-  Vi har en stor slede som nissen pleier å bruke. Han drar rundt i alle byens gater og hilser på barna, forteller Mulraney, som mener det vitner om høyt framskreden mangel på oppdragelse «først å kaste egg, og deretter hardere gjenstander» på nissefar.

Julenissen var ikke tilgjengelig for kommentar i går, muligens fordi han befant seg i Europaparken i tyske Rust. Der var nesten 2800 nissekledde samlet til sesongåpning, og det skal være ny verdensrekord. Fintellingen viste at 2797 nisser hadde møtt fram til arrangementet, der alle iført rød kappe og hvitt skjegg hadde gratis adgang. Den gamle rekorden var på 2685 nisser. ()NTB)

b> NISSEREKORD: Nærmere 2800 nisser samlet seg til sesongåpning i Europaparken i Rust i Tyskland i går. Det kom så mange at arrangørene snakker om verdensrekord.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media