Nissen opprørt: - Heftig å tre julebrus nedover hue på folk i september

Men lanseringa kom som julekvelden på kjerringa for bryggeriet.

JUL HELE ÅRET: På julehuset og nissen Tom Kristiansens eget postkontor i Drøbak er det jul hele året, men julesmakene lar de være i fred utenom selve høytida. De synes det er heftig at julebrusen, blant annet det fra Christiansands Bryggeri, allerede er i butikkhyllene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet og bryggeriet.
JUL HELE ÅRET: På julehuset og nissen Tom Kristiansens eget postkontor i Drøbak er det jul hele året, men julesmakene lar de være i fred utenom selve høytida. De synes det er heftig at julebrusen, blant annet det fra Christiansands Bryggeri, allerede er i butikkhyllene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet og bryggeriet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag melder lokalavisa Grimstad Adressetidende at julebrusen allerede er på plass i butikkhyllene i Grimstads butikker. I tillegg kan Fædrelandsvennen melde at juleutstillinga på Ikea Sørlandsparken allerede var oppe 25. september.

På Tregaardens julehus i Drøbak, der nissen holder til og får juleposten, er det egentlig jul hele året. Men det å selge julebrus i september, synes de er vel heftig.

- Det blir litt heftig å tre julebrusen ned over hodet på folk i september. Det blir tidligere og tidligere hvert år, sier Eva Irene Johansen, nissens egne sekretær og en av driverne av julehuset.

- Ikke før oktober! - God jul, Anette Karlsen !

- Hæhh?

- Er det ikke du som er markedsanvarlig i Hansa Borg Bryggerier, som eier Christianssands Bryggeri, som igjen lager CB Julebrus ?

- Jo, men den kommer ikke i butikkene før i midten av oktober.

- Vi leser i Grimstad Adressetidende i dag, 29. september, at både CB julebrus og den regionale konkurrenten Sørlands Julebrus er på plass i butikkene der fra i dag. Dere har bilder av julenissen på CB-brusen og Berentsens Brygghus ønsker God jul på etiketten til Sørlands julebrus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer