Nisseskytteren funnet død

Begikk selvmord etter trippeldrap på juletrefest i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen som knyttes til trippeldrapet på en juletrefest i Covina på julaften er funnet død, melder politiet.

Vitner navnga 45 år gamle Bruce Jefferey Pardo som mannen som utkledd i nissedrakt åpnet ild mot slektninger og bekjente på en privat juletrefest i den stille forstaden til Los Angeles.

Tre personer ble drept mens en 8 år gammel jente og en kvinne i 20-årene er innlagt på sykehus med skuddskader. En tredje festdeltager slapp fra det med knukket ankel.

Begikk selvmord
Etter å ha jaktet på Pardo i et halvd døgn melder politiet nå at de har funnet mannen død i hans brors hjem. Politiet i Covina betegner dødsfallet som selvmord, men vil ikke si mer om dødsårsaken.

Pardo skal lenge ha slitt med ekteskapet, og er en slektning til huseieren der festen var. Ifølge nyhetsbyrået AP kan kona ha vært en av festdeltagerne.

- Pardo gjennomgår noen røffe ekteskapsproblemer. Vi advarer om at han trolig er bevæpnet og svært farlig, sa etterforskningsleder Pat Buchanan ved Covina politistasjon på en pressekonferanse tidligere i dag.

Dramatisk fest
Vitner forteller at mannen i julenissekostymet dukket opp på festen sent julaften, og umiddelbart begynte å skyte rundt seg med en pistol. Han skal så ha kledd av seg kostymet, og stukket av i vanlige klær.

Ifølge nyhetsbyrået AP har flere av festdeltagerne navngitt Pardo i forbindelse med hendelsen, og politiet var tidlig ute med å etterrlyse ham med fullt navn og bilde.

- Dette er et stille og rolig nabolag. Det er er stort sett bare pensjonister og gamle som bor her, sier nabo Jefferey Barrientos til AP.

DØD: Bruce Jefferey Pardo (45) mistenkes får å stå bak trippeldrapet i går. Nå er han funnet død, melder politiet. Foto: AP Photo/Covina Police Department
DØD: Bruce Jefferey Pardo (45) mistenkes får å stå bak trippeldrapet i går. Nå er han funnet død, melder politiet. Foto: AP Photo/Covina Police Department Vis mer