Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nittedal: En person skutt - døde på sykehus

En person skutt og skadd i privatbolig. Døde på sykehus.

NITTEDAL: En person er skutt og drept i Nittedal. Politiet jobber på stedet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NITTEDAL: En person er skutt og drept i Nittedal. Politiet jobber på stedet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NITTEDAL (Dagbladet): Politiet i Nittedal har rykket ut med bevæpnet politi etter at de fikk inn meldinger om at det ble skutt på en adresse i Nittedal sentrum.

«En mann er bekreftet død på Ullevål sykehus som følge av skuddskade. Det gjennomføres taktiske og tekniske etterforskningskritt for å klarlegge hendelseforløp. En mann har status som siktet og vil bli avhørt i løpet av kvelden. Ytterligere uttalelser blir ikke gitt i kveld», skriver Politiet i Øst på Twitter.

Dagbladet har vært i kontakt med en som bor i naboblokka, som forteller at det i kveld har vært to helikoptere, to ambulanser og flere politibiler ute.

Klokka 20.44 i kveld meldte politiet at en mann behandles for skuddskader.

Videre skriver Politiet i Øst på Twitter at: «Skjedd i privatbolig. Politet er på stedet sammen med Helse. Vi har kontroll på de impliserte. Det foregår etterforskning i form av blant annet rundspørring der hendelsen har skjedd».

- En person er skutt og alvorlig skadd. Vi har kontroll over de impliserte og leter ikke etter noen, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til VG.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!