Nittedal anmeldelse

Nittedal har anmeldt to nye forhold etter voldsepisode på ungdomsskole

- Det er vanskelig å si hva som har gått galt her.

HAR ANMELDT: Nittedal kommune har anmeldt to nye forhold etter at en gutt ble utsatt for vold på en ungdomsskole på fredag, bekrefter ordfører i Nittedal, Hilde Thorkildsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HAR ANMELDT: Nittedal kommune har anmeldt to nye forhold etter at en gutt ble utsatt for vold på en ungdomsskole på fredag, bekrefter ordfører i Nittedal, Hilde Thorkildsen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NITTEDAL (Dagbladet): Fredag ble en gutt i ungdomsskolealder sendt til sykehus etter en voldsepisode ved en ungdomsskole i Nittedal kommune.

Gutten er skrevet ut av sykehus, og forholdet ble politianmeldt både av skolen og av guttens mor i går morges.Politioverbetjent ved Nittedal lensmannskontor, Geir Bakk Anthonsen, bekrefter i ettermiddag overfor Dagbladet at kommunen nå har anmeldt to tidligere forhold til politiet. De to nye anmeldelsene går på mobbing og/eller voldsbruk, ifølge politiet.

Etter det Dagbladet kjenner til, skal de to nye anmeldelsene omfatte hendelser som skal ha funnet sted i fjor høst og for noen uker siden.

Ordfører i Nittedal kommune, Hilde Nysten Thorkildsen (Ap), bekrefter overfor Dagbladet at kommunen har anmeldt to nye forhold.

- Vi har vært på skolen og gjennomgått sakene og vi synes det er viktig at vi anmelder, slik at politiet kan se disse sakene i sammenheng. Vi som kommune ønsker å være tydelige på at vi har nulltoleranse for vold og derfor har vi valgt å ta med disse to hendelsene. Det er en viktig del av det arbeidet vi gjør, når vi nå bistår politiet i etterforskningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer