INNESPERRET I SPILLMASKIN: Anette Haaland, Noahs mor, forteller at hun fikk panikk, og løp mot spillmaskinen for å få han ut, men at hun ikke rakk bort før toåringen forsvant inn luka foran på maskina. Foto: Privat
INNESPERRET I SPILLMASKIN: Anette Haaland, Noahs mor, forteller at hun fikk panikk, og løp mot spillmaskinen for å få han ut, men at hun ikke rakk bort før toåringen forsvant inn luka foran på maskina. Foto: PrivatVis mer

Noah (2) innesperret i spillmaskin

I mer en fem minutter satt toåringen innesperret i en bamsemaskin etter selv å ha klatret inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Noah Håland (2) var på dagstur i Kongeparken sammen med mamma og pappa. Plutselig dukket toåringen opp mellom bamsene inne i en spillautomat.

- Vi hadde vært hele dagen i parken og satte oss ned for å slappe av med is og kaffe. Noah løp rundt sammen med to andre barn, vi så dem hele tiden fra der vi satt, forteller toåringens mor Anette Håland til Dagbladet.

Det var Rogalands Avis som i dagens papirutgave først omtalte hendelsen som skjedde torsdag før helgen i fornøyelsesparken utenfor Stavanger.

Satt kaffen i halsen De voksne satt og koste seg da Noahs mor nesten satte kaffen i halsen da hun fikk øye på sønnen inne i spillautomaten hvor man
kan vinne bamser.

- Der inne så jeg et blondt hode dukke opp mellom bamsene, forteller hun.

Haaland forteller at hun fikk panikk, og løp mot spillmaskina for å få han ut, men at hun ikke rakk bort før toåringen forsvant helt inn luka foran på maskina.

- Jeg løp bort og prøvde å få han ut, men hadde allerede kommet seg helt inn, forteller mora.

Koste seg med bamsene Haaland forteller at hun ganske raskt skjønte at det kom til å gå bra:

- Vi fikk tak i noen som jobbet i parken, og de gikk ganske raskt for å hente nøkler for å låse opp, forteller hun.

Hun forteller at toåringen syntes det var kjempekjekt å være der inne med alle bamsene, og at han var der inne i om lag fem minutter.

- Jo flere skuelystne som kom til, jo morsommere synes Noah at det var.

- Ville ikke ut Da personalet kom med nøkkelen måtte mora også inn i maskina for å hente ut toåringen.

- Han ville ikke ut, og da vi endelig fikk han ut, løp han rundt å prøvde å klatre inn på ny, forteller moren lattermildt.

Hun forteller at luka som sønnen klatret inn i er ganske stor.

- Det var lett for han å klatre inn der, for det er ganske store bamser man kan vinne.

- Noah er en nysgjerrig gutt, så det var ingen overraskelse at det var han som endte opp der inne, forteller Haaland.

- Morsom opplevelse Hun sier at selvom hun først ble veldig redd, så skjønte hun fort at dette ville gå bra:

- Noah fikk ingen bamse, men han fikk jo kost ganske lenge med de som var inne i maskina, så han var fornøyd han, forteller mora.

- Dette endte jo veldig bra, så nå er dette bare en morsom opplevelse, forteller Haaland.

- En trygg plass å havne Håkon Lund, daglig leder og «Lekemester» i Kongeparken forteller at det er første gang de har opplevd at noen klatrer inn i bamsemaskina.

- Men dette gikk veldig bra. Så vidt jeg kan se har det ikke vært noen risikomomenter der, og det er i utgangspunktet en trygg plass å havne. Det er mykt gulv og fullt av bamser, sier Lund.

Han forteller at de nå har sjekket maskina og at de ikke kommer til å iverksette tiltak for å forhindre at noen klatrer inn på ny.

- Det største problemet her er at noen kan stjele bamser. Vi skal i hvert fall ikke lage noen ny attraksjon ut av dette, sier han.

LIKE BLID: - Jo flere skuelystne som kom til, jo morsommere synes Noah at det var, forteller toåringens mor. Foto: Privat
LIKE BLID: - Jo flere skuelystne som kom til, jo morsommere synes Noah at det var, forteller toåringens mor. Foto: Privat Vis mer