Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

USA:

Nødetatene slo full alarm etter melding om ihjelfrosset dame. Viste seg å være en dokke: - Usmakelig spøk

Slo full alarm etter urovekkende funn.

IKKE LEVENDE, MEN...: Den «døde kvinnen» viste seg å være en dokke. Foto: Hudson Police Department
IKKE LEVENDE, MEN...: Den «døde kvinnen» viste seg å være en dokke. Foto: Hudson Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre politibetjenter, flere etterforskere og to ambulanser rykket ut, da en bekymret innbygger ringte politiet og fortalte om en ihjelfrosset dame i en bil i den lille byen Hudson i New York fredag.

- De fant en bil dekket av snø, med is på vinduene, og det som tilsynelatende var en eldre kvinne som hadde frosset i hjel i passasjersetet, sier politimann Randy Clarke i Hudson-politiet til ABC News.

FRYKTET DET VERSTE: Tilfeldig forbipasserende ble urolige da de trodde de så en omkommet eldre kvinne i denne bilen. Foto: Hudson Police Department
FRYKTET DET VERSTE: Tilfeldig forbipasserende ble urolige da de trodde de så en omkommet eldre kvinne i denne bilen. Foto: Hudson Police Department Vis mer

Til øvelser

Politiet, som var raskt på stedet, knuste bilruta for å redde ut kvinnen. Men da de kom seg inn i bilen ble det fort klart at det ikke dreide seg om en gammel dame i det hele tatt. Den «døde kvinnen» viste seg å være en dokke som brukes til å øve på livredding.

Bileieren, som jobber som selger for et selskap som selger medisinsk utstyr og hjelpemidler, kom etter hvert til stedet og kunne fortelle at dokken brukes til å trene opp førstehjelppersonell.

- Usmakelig

Men historien slutter ikke der. Bileieren var nemlig mildt sagt forbanna over at politiet hadde brutt seg inn i bilen hans.

- Jeg tør ikke gjenta ordene han sa, men han var ikke spesielt fornøyd med at politiet hadde brutt seg inn i bilen, sier Clarke.

- Dersom det var en spøk, så var det en usmakelig en, fortsetter han.

Politiet har ikke siktet noen, men kommer likevel med en klar advarsel: «Dersom du etterlater en livaktig dokke i forsetet på bilen din, så må du regne med at vi knuser ruta».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!