USA:

Nødetatene slo full alarm etter melding om ihjelfrosset dame. Viste seg å være en dokke: - Usmakelig spøk

Slo full alarm etter urovekkende funn.

IKKE LEVENDE, MEN...: Den «døde kvinnen» viste seg å være en dokke. Foto: Hudson Police Department
IKKE LEVENDE, MEN...: Den «døde kvinnen» viste seg å være en dokke. Foto: Hudson Police Department Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre politibetjenter, flere etterforskere og to ambulanser rykket ut, da en bekymret innbygger ringte politiet og fortalte om en ihjelfrosset dame i en bil i den lille byen Hudson i New York fredag.

- De fant en bil dekket av snø, med is på vinduene, og det som tilsynelatende var en eldre kvinne som hadde frosset i hjel i passasjersetet, sier politimann Randy Clarke i Hudson-politiet til ABC News.

Til øvelser

Politiet, som var raskt på stedet, knuste bilruta for å redde ut kvinnen. Men da de kom seg inn i bilen ble det fort klart at det ikke dreide seg om en gammel dame i det hele tatt. Den «døde kvinnen» viste seg å være en dokke som brukes til å øve på livredding.

Bileieren, som jobber som selger for et selskap som selger medisinsk utstyr og hjelpemidler, kom etter hvert til stedet og kunne fortelle at dokken brukes til å trene opp førstehjelppersonell.

- Usmakelig

Men historien slutter ikke der. Bileieren var nemlig mildt sagt forbanna over at politiet hadde brutt seg inn i bilen hans.

- Jeg tør ikke gjenta ordene han sa, men han var ikke spesielt fornøyd med at politiet hadde brutt seg inn i bilen, sier Clarke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer