16-åring døde på mystisk vis:

Nødsamtalene ryster USA: - Hjelp, hjelp, hjelp, hjelp

Ble funnet død av sin egen far.

ETTERFORSKES: I denne gullfargede Honda-bilen kjempet 16-åringen for livet. Nødsamtalene er nå gjenstand for etterforskning. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag fant en far i Cincinnati i delstaten Ohio sønnen sin død i deres egen familiebil. Det skjedde timer etter at 16-åringen selv hadde ringt nødnummeret to ganger og skreket etter hjelp i flere minutter.

På mystisk vis skal han ha blitt kvalt i familiens egen Honda Odyssey 2004-modell. Gutten var på vei til en tenniskamp, og familien ble bekymret da han ikke ga lyd fra seg på flere timer.

Nå viser det seg at han sannsynligvis kjempet sitt livs kamp på en parkeringsplass på det aktuelle tidspunktet.

Mystisk

Ifølge politikilder lokalavisa Cincinnati Enquire har snakket med, skal 16-åringen mest sannsynlig ha bøyd seg over bilens bakerste rad med seter, for å strekke seg etter tennisutstyret sitt, da raden skal ha flippet ham rundt og satt ham i en posisjon hvor han ikke klarte å puste.

På sensasjonelt vis skal han likevel ha klart å ringe nødnummeret, uten at nødetatene klarte å redde ham.

Dramatiske samtaler

Flere amerikanske medier, blant annet ABC News, Washington Post og CNN, har fått tilgang på de dramatiske nødsamtalene. Ingen av dem har valgt å publisere opptakene, på grunn av at de oppfattes som for rystende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.