- Noe av det rareste jeg har opplevd

Men Bush er ikke fornærmet etter skokastingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Å få en sko kastet mot seg av en irakisk TV-journalist var underholdende, sier USAs president George W. Bush etter det spesielle opptrinnet som fant sted søndag.

Bush var fåmælt etter episoden i går, da en irakisk journalist kastet skoen på ham under en pressekonferanse. I et intervju med ABC utdyper han imidlertid at han ikke ble fornærmet av episoden.

- Jeg mener, jeg har sett ganske mange rare ting mens jeg har vært president, og denne kan nok rangeres som en av de rareste. På den andre siden, jeg husker godt da Kinas president kom til Det hvite hus, og et medlem av pressekorpset begynte å rope slagord for Falun Gong mot presidenten. Så dette skjer, og det er et tegn på et fritt samfunn, sa han i intervjuet med TV-kanalen etter hendelsen.

- InteressantBush sto på en pressekonferanse sammen med Iraks statsminister Nuri al-Maliki og snakket om framgangen i kampen mot selvmordsbombere, da en journalist kastet seg mot ham og ropte:

- Her er avskjedskysset, din hund!Han kastet to sko, men begge bommet på målet. Ganske snart ble han overfalt av irakiske sikkerhetsfolk og Secret Service-agenter, som dro ham gjennom rommet mens han kjempet og skrek.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer