NOE VOKSTE I CONTAINEREN: En forundret tipser ringte lokalavisa Fanaposten for å informere om at noe vokste ut av en container på Skjold. Da avisas reporter ankom stedet, kunne han bekrefte at dette medførte riktighet. Foto: Terje B Nilsen
NOE VOKSTE I CONTAINEREN: En forundret tipser ringte lokalavisa Fanaposten for å informere om at noe vokste ut av en container på Skjold. Da avisas reporter ankom stedet, kunne han bekrefte at dette medførte riktighet. Foto: Terje B NilsenVis mer

Noe er i gjære i containeren i Bergen

- Uakseptabelt, sier pizzakjeden om deigglippen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fanaposten i Bergen ble i går oppringt av en tipser som hadde sett noe som vokste ut av en søppelcontainer på Skjold i Fana i Bergen.

Avisa tok oppfordringen og sendte ut en reporter som idet han ankom stedet kunne konstatere at tipserens innspill uten tvil medførte riktighet.

Inni containeren var det liv - noe vokste ut av den - såpass at det hadde rent ned på bakken.

«Vår første assosiasjon er Star Wars-monsteret Jabba The Hut», skriver avisa. Et barn som gikk forbi hadde følgene å si til Fanapostens reporter:

PIZZADEIG: Det viste seg å være pizzadeig som vokste ut av en container i Bergen. Foto: Terje B Nilsen
PIZZADEIG: Det viste seg å være pizzadeig som vokste ut av en container i Bergen. Foto: Terje B Nilsen Vis mer

- Æsj, det ser ut som kumage.

Det hele viste seg å stamme fra pizzarestauranten Dominos Pizza, som snart åpner i bygget. Der pågikk det full opplæring av kokker, og tirsdag sto tydeligvis pizzadeig på læreplanen.

Deigen de trente med ble kastet i containeren, og mens de venta på at containeren skulle bli tømt, gjorde gjæren det den skulle med deigen, og vel så det.

Det store deigutbruddet vekket oppsikt blant forbikjørende og gående ved den trafikkerte Fanavegen.

Dagbladet hev seg over telefonen til sjefen for Dominos Pizza Norge, Kenneth Lorentzen, med spørsmål om hva som er i gjære:

- Vi har startet opplæring i Bergen, og i den forbindelse har det skjedd en glipp i våre rutiner. Dette er selvsagt helt uakseptabelt, og er nå ordnet opp i, sier Lorentzen til Dagbladet.