Noe er i gjære i containeren i Bergen

- Uakseptabelt, sier pizzakjeden om deigglippen.

NOE VOKSTE I CONTAINEREN: En forundret tipser ringte lokalavisa Fanaposten for å informere om at noe vokste ut av en container på Skjold. Da avisas reporter ankom stedet, kunne han bekrefte at dette medførte riktighet. Foto: Terje B Nilsen
NOE VOKSTE I CONTAINEREN: En forundret tipser ringte lokalavisa Fanaposten for å informere om at noe vokste ut av en container på Skjold. Da avisas reporter ankom stedet, kunne han bekrefte at dette medførte riktighet. Foto: Terje B Nilsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fanaposten i Bergen ble i går oppringt av en tipser som hadde sett noe som vokste ut av en søppelcontainer på Skjold i Fana i Bergen.

Avisa tok oppfordringen og sendte ut en reporter som idet han ankom stedet kunne konstatere at tipserens innspill uten tvil medførte riktighet.

Inni containeren var det liv - noe vokste ut av den - såpass at det hadde rent ned på bakken.

«Vår første assosiasjon er Star Wars-monsteret Jabba The Hut», skriver avisa. Et barn som gikk forbi hadde følgene å si til Fanapostens reporter:

- Æsj, det ser ut som kumage.

Det hele viste seg å stamme fra pizzarestauranten Dominos Pizza, som snart åpner i bygget. Der pågikk det full opplæring av kokker, og tirsdag sto tydeligvis pizzadeig på læreplanen.

Deigen de trente med ble kastet i containeren, og mens de venta på at containeren skulle bli tømt, gjorde gjæren det den skulle med deigen, og vel så det.

Det store deigutbruddet vekket oppsikt blant forbikjørende og gående ved den trafikkerte Fanavegen.

Dagbladet hev seg over telefonen til sjefen for Dominos Pizza Norge, Kenneth Lorentzen, med spørsmål om hva som er i gjære:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer