Kunsthandler lever i frykt

- Noen forsøker å drepe meg

Natt til 17. mai slo de til igjen. Huset til millionær og kunsthandler Einar Tore Ulving stod i full fyr. Noen vil Uving til livs.

Store skader: Flere ganger har ukjente slått til mot kunsthandler Einar Tore Ulvings eiendom i Tønsberg. Seinest natt til 17. mai tok ukjente seg inn på eiendommen, saboterte alarmanlegget og satte fyr på en bil som sto ved huset. Foto: Hans Arne Vedlog
Store skader: Flere ganger har ukjente slått til mot kunsthandler Einar Tore Ulvings eiendom i Tønsberg. Seinest natt til 17. mai tok ukjente seg inn på eiendommen, saboterte alarmanlegget og satte fyr på en bil som sto ved huset. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TØNSBERG (Dagbladet): I over et år har den kjente kunsthandleren Einar Tore Ulving (65) levd i frykt. Flere ganger har ukjente menn slått til mot huset hans i Tønsberg. Ildspåsettelse, hærverk, grov sjikanering og nå forsøk på mordbrann.

I vel et år har mangemillionæren og kunsthandleren vært i konflikt med en kjent kriminell fra Oslo.

- Jeg vet ikke hvem som står bak mordbrannforsøket, og ønsker ikke å spekulere i det. Mitt håp er at politiet nå får tak i den som ønsker livet av meg, sier Ulving.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer