- Noen ganger når små barn får behandling blir de litt redde

Slik lyder ordene til kreftsyke Taylor (6) som solgte lemonade for å kjøpe leker til andre kreftsyke barn.  

LEMONADE: Taylor lagde en lemonade-bod for å samle inn penger så hun kunne hjelpe andre kreftsyke barn. En politimann ble rørt av jentas store hjerte, og bestemte seg for å gjøre en ekstra innsats. Video: KCRA via CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 6 år gamle Taylor fra Sacramento i California bestemte seg for å lage en lemonade-bod.

Taylor ønsket å samle inn penger til andre barn med kreft. 6-åringen har selv kreft, og ønsket å gjøre noe godt for andre barn i hennes situasjon.

- Noen ganger når små barn får behandling blir de litt redde, sier Taylor til den lokale nyhetskanalen som besøkte henne, KCRA.

Inntektene skal gå til kreftforskning ved UC Davis i USA og Taylor forteller at hun ønsket at noen av pengene også skulle gå til å kjøpe leker og spill til kreftsyke barn.

Lemonade-bod

Ideen om å lage en lemonade-bod var 6-åringen rimelig fornøyd med:

- Alle elsker lemonade-boder, og jeg synes det var en skikkelig god ide at jeg kom opp med denne planen, sier jenta til nyhetskanalen.

Berørte mange hjerter

Det var da politimannen Eric Dollar tilfeldigvis støtte på lemonade-boden at Taylors kjærlighet skulle strekke seg lenger enn hun hadde tenkt. Politimannen ble rørt av Taylors store hjerte og ønsket å gi noe tilbake.

- I det øyeblikket vi møtte henne skjønte vi at denne jenta var spesiell, sier politimannen til nyhetskanalen.

Etter en samtale med moren til Taylor fikk politibetjenten vite at den kreftsyke jenta ikke kunne løpe barbeint og leke i sin egen bakgård, fordi behandlingen hennes gjør henne ekstra mottakelig for infeksjoner.

Dugnad for Taylor

Politimannen samlet en gjeng som sammen ryddet og arrangerte en stor dugnad for å gi Taylor et område hun trygt kunne leke uten fare for å bli syk.

- Alt dette på grunn av denne lille jenta, så mye kjærlighet som hun gir til alle. Nå får hun litt kjærlighet tilbake, for hun er en som alltid gir, ser mor Michelle Hurst til kanalen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer