Noen har låst Frp-toppens sykkel

Det blir ingen vasetransport i dag. I en intern epost ber Christian Tybring-Gjedde pent om hjelp til å løse en rimelig fastlåst situasjon. - Grunn til å bli litt flau, sier han, og tar det hele med et smil.

SYKLER: Christian Tybring-Gjedde og kona Ingvil Smines Tybring-Gjedde viser fram sykkelen. Om det er denne doningen, eller en annen, som nå er fastlåst i stortingsgarasjen vites ikke. Foto: Fredrik Hagen / NTB
SYKLER: Christian Tybring-Gjedde og kona Ingvil Smines Tybring-Gjedde viser fram sykkelen. Om det er denne doningen, eller en annen, som nå er fastlåst i stortingsgarasjen vites ikke. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Christian Tybring-Gjedde (Frp) raste ved valget i 2019 mot at byrådet vil fjerne parkeringsplasser utenfor boligen hans på Frogner for å gi plass til syklister.

Tybring-Gjedde gikk da til kamp mot sykkesatsningen til det rødgrønne byrådet. Han fikk tyn for å påpeke at det var umulig å transportere en vase hjem fra Glassmagasinet på en sykkel.

- Folk flest er ikke de som sykler, dette her er eliten. Det er en elitistisk politikk, og det er en politikk som føres som folk ikke kjenner seg igjen i. Det er en politikk som vi ønsker å stoppe i Oslo Frp, sa han den gang.

Sykkeluhell

Frp-toppen sykler likevel til jobb, men antagelig uten vaser.

I dag har Tybring-Gjedde fått erfare at også andre uhell kan ramme en syklist: Noen har låst Tybring-Gjeddes sykkel fast i stortingsgarasjen. Frp-erens sykkel står dermed bom fast.

Det framkommer av en intern stortingsepost Dagbladet har fått tilgang på.

Kraftig lås

I en epost til alle ansatte på Stortinget ber Tybring-Gjedde om hjelp.

«Låst med en lås tilhørende en annen syklist. Med andre ord er det en syklist som i dag tidlig har låst feil sykkel», skriver han i eposten Dagbladet har fått tilgang på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer