- Noen har prøvd å kvitte seg med henne

Bestefaren fyrer oppunder teorier om at noe kriminelt har tilstøtt Nora Quoirin, som ble funnet død i Malaysia for noen dager siden.

FORSVUNNET: Britiske Nora Quorin (15) er savnet fra feriested i Malaysia. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før ungjentas lik ble funnet i skogen i Malaysia, var familien overbevist om at noen hadde bortført henne.

- Nora forsvant under ekstremt mystiske omstendigheter, siden hun sov på samme rom som broren og søsteren, sa bestefar Sylvain Quoirin til AFP.

15 år gamle Nora Quoirin ble funnet onsdag, halvannen uke etter at ungjenta fra London forsvant sporløst fra et feriested i Dusun-skogen i Malaysia, der hun var sammen med sine foreldre og to yngre søsken.

Nå, etter at ungjenta er bekreftet omkommet, står familien fast på sitt. Omstendighetene er fortsatt mystiske - også fordi de ikke klarte å finne henne på ti dager, men at hun til slutt ble funnet i nærheten av hotellet.

- Hun var ikke der ennå. Noen la henne der fordi de prøvde å bli kvitt henne, sier bestefaren til Sky News.

Indre blødninger

Politiet sier at de foreløpig ikke kan si noe om jenta ble angrepet eller seksuelt misbrukt. Men det er ikke utelukket at noe kriminelt har tilstøtt henne.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at hun døde av indre blødninger, trolig på grunn av at hun har vært sulten og stresset over lengre tid.

Familien mener likevel mye tyder på at noe har skjedd, da de mener hun aldri ville ha forlatt familien midt på natta.

- Kan du se for deg henne gå 2,5 kilometer, naken og barføtt, over steiner midt på natta? For meg, er det absurd, sier bestefaren til Sky News. Han sier hun var svært avhengig av foreldrene og søsteren.

Familiens advokat opplyser til kanalen at familien fortsatt ikke forstår hvordan ungjenta kunne forlate familien midt på natta på et ukjent sted.

Sårbar

15-åringen forsvant sporløst fra et feriested i Dusun-skogen i Malaysia, der hun var sammen med sine foreldre og to yngre søsken.

De ankom feriestedet dagen før, men etter første natt var hun borte fra rommet der hun sov med søsknene. Et vindu sto åpent.

Det ble raskt stelt i stand en storstilt leteaksjon etter jenta. Over 350 personer, inkludert dykkere, hundepatruljer, droner og helikoptre, deltok i søket.

Ti dager seinere ble hun funnet død.

Nora var utviklingshemmet og har blitt beskrevet som en ekstremt sårbar jente.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer