- Noen sier sexorgier er best

Fordi da kan du ta pauser, opplyser Putin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Uttalelsene kom under et intervju med den engelskspråklige tv-kanalen RT, etter spørsmål om fengslingen av bandet Pussy Riot. Presidenten fortalte at et medlem av gruppa deltok i en orgie på det statlige biologimuseet i Moskva i 2008.

- Noen tilhengere av gruppesex sier det er bedre enn å være to, fordi som ved alle typer lagarbeid trenger du ikke å treffe ballen hele tida, opplyser Putin, og sier at «det er greit å gjøre som du vil privat», men:

- Folk har selvsagt rett å gjøre som de vil, så lenge det ikke bryter loven. Men denne typen oppførsel burde ikke finne sted i offentlighet, forteller presidenten, som ikke ønsket å kommentere håndteringen eller dommen i Pussy Riot-saken.

- Jeg følger ikke saken så tett. Om de anker, har retten makt til å ta enhver beslutning. Om jeg skal være ærlig, forsøker jeg å holde meg så langt unna saken som mulig. Jeg kjenner til detaljene, men vil ikke gå inn på det, sier Putin, i sitt første store tv-intervju siden innsettelsen i mai.

Dette er andre gang denne uka at den russiske presidenten - som tidligere har posert med bedøvde tigre, våkne tigre, bedøvde isbjørner, blekkspruter, på hesteryggen, fisketur, svømmende med delfiner og som en sommerfugl - skaper overskrifter verden over.

Onsdag lettet han med en motorisert hangglider og slo han et slag for snøtranene, ved å vise de utrydningstruede trekkfuglene veien mot Asia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer