Noen som fengsler meg?

«Rebecca. 60/165/24. Brunt hår, blågrønne øyne, ingen barn, ugift, villig til å flytte. Liker svømming, basket, musikk og TV. Er vakker i rosa og er en storslagen lærbikerbabe.Løslatelsesdato: 29. november år 2006».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontaktbyråer på World Wide Web er et nesten like gammelt fenomen som webben selv. Men Jailbirds.com har funnet seg en original nisje i et stort marked: damer i fengsel.

På www.jailbirds.com finner du kvinnelige fengselsfugler i alle aldre og raser som presenterer seg selv med vitale data, en kort tekst og bilder.

- Jeg kom fram til at folk som er sperret inne må være blant de mest ensomme som finnes, sier Jailbirds-ansvarlig Ken Kleine til Wired News.

Den 61 år gamle førtidspensjonerte fagforeningsaktivisten kikker selv personlig på alle stillingannonsene før de legges ut på nettet, og er nå selv sammen med en av sine kunder, som for tiden er innesperret i Chino Prison, California.

Forholdet involverer kroppsvisitering og mye byråkrati og kun sporadiske helgemøter for Kleine, men som han sier: «hun er verdt det».

Og Jailbirds.com-webben er ikke helt verdiløs den heller. Etter kun 5 måneder i drift kan Kleine innkassere rundt 7 000 kroner i måneden som supplement til pensjonen.