Løp mot tog i fart:

- Noen ville mistet et barn

Lokomotivfører forteller om skrekkopplevelse: - De drev med en lek som stadig vekk kommer tilbake blant gutter i den alderen.

LOKFØRERS MARERITT: Vy har all trafikk med lokaltog i Oslo-området. Det er en lokfører i Vy som forteller om sin skrekkopplevelse på jobb en kveld sist uke. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB.
LOKFØRERS MARERITT: Vy har all trafikk med lokaltog i Oslo-området. Det er en lokfører i Vy som forteller om sin skrekkopplevelse på jobb en kveld sist uke. Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hadde han sklidd på rimet på bakken eller jeg hadde kjørt 5 km/t fortere, ville noen mistet et barn i kveld.

Dette skrev en lokomotivfører på Facebook seint torsdag kveld etter en skrekkopplevelse på jobb i lokomotivet tidligere på kvelden.

Han har fått mange reaksjoner både fra kolleger og fra voksne i andre miljøer, som ikke kjenner til lokførernes hverdag.

Det var en situasjon inne på et stasjonsområde i Stor-Oslo-området etter klokka 21 samme kveld som utløste lokomotivførerens beskrivelse av den livstruende situasjonen.

Fem gutter i 14-årsalderen

- En Jackass-lek, beskriver lokomotivføreren om det som skjedde:

«Rundt en sving inn på stasjonen kommer det fem gutter i 14-års alderen løpende midt i sporet mot toget. De drev med en lek som stadig vekk kommer tilbake blant gutter i den alderen».

Lokføreren har bestemt seg for etter alle reaksjonene ikke å stå fram med navn. Han gir tillatelse til at Dagbladet viderebringer hans reaksjoner på Facebook etter hendelsen.

Han går ikke ut med nøyaktig sted av frykt for at det livsfarlige stuntet skal skape smitteeffekt akkurat der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.