Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nok bevis til å sikte Mark Bridger (46) for drap

Sjefsanklager Iwan Jenkins har konkludert med at det er nok bevis til å holde på mannen som mistenkes for drapet på April Jones.

 JOBBER PÅ SPRENG:  Politiet har i hele dag jobbet på spreng med å lete etter bevis som styrker eller svekker mistanken om at Mark Bridger står bak April Jones forsvinning. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
JOBBER PÅ SPRENG: Politiet har i hele dag jobbet på spreng med å lete etter bevis som styrker eller svekker mistanken om at Mark Bridger står bak April Jones forsvinning. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sjefsanklager Iwan Jenkins har konkludert med at det er nok bevis til å holde på Mark Bridger (46) mannen som mistenkes for drapet på April Jones.

Sjefsanklageren sier følgende i en uttalelse:

- Etter å ha undersøkt bevisene har jeg kommet til at det er nok bevis til å sikte Mark Bridger for drapet på April Jones og at det er i offentlighetens interesse å gjøre dette.

Bridger vil bli holdt i varetekt til han blir framstilt for retten på mandag.

Les avgjørelsen her.

Politiet hadde fått frist til klokka 19 i dag med å avgjøre om 46-åringen skulle siktes eller løslates. De hadde da hatt 96 timer på seg til å avhøre den mistenkte.

Mark Bridger ble pågrepet tirsdag ettermiddag, mistenkt for kidnapping.

Fredag bekreftet overinspektør Reg Bevan i Dyfed-Powy-politiet at de hadde fått holde ham i et døgn til, under mistanke om drap.

SAVNET:  April Jones (5) har vært savnet siden mandag kveld. Foto: REUTERS/Dyfed-Powys Police/Handout/NTB Scanpix
SAVNET: April Jones (5) har vært savnet siden mandag kveld. Foto: REUTERS/Dyfed-Powys Police/Handout/NTB Scanpix Vis mer

Familien har likevel ikke gitt opp håpet om å finne 5-åringen i live.

- Jeg gir ikke opp håpet og har ikke blitt fortalt at datteren min er død enda. Vær så snill å behold håpet! Skrev Aprils mor Coral på Facebook.

April Jones har vært savnet fra hjemmet sitt i den lille landsbyen Machynlleth i Wales siden mandag.

Henne jevngamle venner har forklart at hun gikk inn i en bil ved 19-tida på kvelden. Ingenting tyder på at hun ble tvunget inn i bilen, noe som kan styrke mistanken om at hun kjente personen som tok henne med seg.

Hvitkledde krimteknikere har i dag gjennomsøker i dag eiendommen til  Bridger for annen gang på jakt etter spor som kan binde han til den lille jentas forsvinning.

Det pågår fortsatt også omfattende søk etter 5-åringen.

MISTENKT: Politiet har hatt 96 timer på seg til å avhør Mark Bridger.
MISTENKT: Politiet har hatt 96 timer på seg til å avhør Mark Bridger. Vis mer