Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nok en ansatt i Det hvite hus går av etter anklager om vold

David Sorensen er den andre ansatte i Trump-administrasjonen til å gå av på grunn av slike anklager denne uken.

TURBULENTE TIDER: Det er turbulente tider for Donald Trump, nå som to medarbeidere har trukket seg i løpet av bare få dager. Her fra da han møtte Erna Solberg i Det hvite hus i Washington.: Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
TURBULENTE TIDER: Det er turbulente tider for Donald Trump, nå som to medarbeidere har trukket seg i løpet av bare få dager. Her fra da han møtte Erna Solberg i Det hvite hus i Washington.: Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Én av Donald Trumps taleskrivere sa opp sin stilling i Det hvite hus fredag etter å ha blitt anklaget av ekskona for mishandling.

- Vi konfronterte ham med anklagene med en gang. Han har benektet alle anklager og sa opp i dag, sa talsmann for Det hvite hus Raj Shah fredag.

Han opplyste om at de først fikk høre om anklagene torsdag.

Til Washington Post sier Sorensen at han sa opp fordi han ikke ønsket at Det hvite hus skulle måtte bruke tid på saken.

Andre på én uke

Onsdag gikk også en av Trumps nære rådgivere av etter å ha blitt anklaget for mishandling av begge sine ekskoner. Også Porter avviser anklagene, som han omtaler som skandaløse og uriktige.

Trump selv hadde bare godt å si om sin nå avgåtte rådgiver da han kommenterte saken på en pressebrifing fredag. Han nevnte ikke de to ekskonene med et ord, noe som har skapt reaksjoner.

- Vi ønsker ham alt godt og håper han får en flott karriere videre, sa Trump, som la til at folk må huske at Porter sier han er uskyldig.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!