Nok en brann i Bærum i natt

Et døgn etter en kraftig brann i Sandvika sentrum - fire kilometer unna. Begge er trolig påsatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): To biler er helt utbrent, i tillegg til at det brant i rundt 100 bildekk og en container på Billingstad i Asker i natt.

Det skjer bare et døgn etter en voldsom brann i Sandvika sentrum, der to unge gutter i etterkant ble etterlyst av politiet. Avstanden mellom Sandvika sentrum og Billingstad er omtrent fire kilomter.

Brannsjef Sverre Junker forteller til Budstikka at brannen på Billingstad mest sannsynlig er påsatt.

Mulig sammenheng Ifølge politiførstebetjent Steinar Slotte ved Asker og Bærum politidistrikt kan det se ut som at også brannen i Sandvika sentrum ble påsatt.

- Vi etterforsker begge hendelsene bredt. Vi kan ikke utelukke en sammenheng, men vi kan foreløpig ikke si om begge er påsatt. Vi registrerer at det har skjedd to branner på kort tid i nærheten av hverandre, sier Slotte til Dagbladet.

100 biler Det er nå teknikkere på stedet og etterforsker saken.

Ifølge Budstikka kunne det blitt en mer voldsom brann med rundt 100 biler i bygget.

Brannvesenet fikk melding om brannen i 3.30-tida og fikk den under kontroll klokka 4.10.

ET DØGN TIDLIGERE: Bare fire kilometer unna nattens brann brant det i Nilles butikk og lager i Sandvika sentrum. Politi og brannvesen evakuerte beboere i nærliggende leiligheter da det er fare for at brannen skal spre seg. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
ET DØGN TIDLIGERE: Bare fire kilometer unna nattens brann brant det i Nilles butikk og lager i Sandvika sentrum. Politi og brannvesen evakuerte beboere i nærliggende leiligheter da det er fare for at brannen skal spre seg. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix Vis mer