Nok et diarécruise for «Vision of the seas»

Nå er passasjerene på cruiseskipet syke igjen.

NYE SYKDOMSTILFELLER: Nye passasjerer er på vei inn for å dra på cruise med Vision of the seas i Oslo torsdag, bare timer etter at hundrevis av syke passasjerer forlot skipet. Nå meldes det om nye sykdomstilfeller, halvveis i et ni dagers cruise rundt de britiske øyer. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
NYE SYKDOMSTILFELLER: Nye passasjerer er på vei inn for å dra på cruise med Vision of the seas i Oslo torsdag, bare timer etter at hundrevis av syke passasjerer forlot skipet. Nå meldes det om nye sykdomstilfeller, halvveis i et ni dagers cruise rundt de britiske øyer. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Dagbladet har fått tips om at minst åtti personer skal være syke med oppkast og diraé på skipet, under en uke etter at flere hundre passasjerer ble syke og 45 personer ble lagt på isolat grunnet utbrudd av noroviruset på den samme båten.

- Det stemmer at det er noen tilfeller. Vi venter på en oppdatering fra skipet og vil ha mer informasjon i morgen, sier Ellen Stebekk, markedssjef i Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL).

Båten er til sjøs i natt, etter at det lå til kai i Dublin tidligere i dag. Skipet, med omkring 2000 passasjerer om bord la fra kai i Oslo torsdag, og skal tilbake fra cruiset rundt de britiske øyer lørdag.

La ut igjen samme dagTil tross for det alvorlige sykdomsutbruddet på båten i forrige uke, valgte Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) å fylle båten med nye passasjerer og legge ut samme kveld som de syke passasjerene kom inn.

Passjerer har fortalt Dagbladet om lange køer til sykestua på båten, og lukt av oppkast og avføring i korridorene. Etter det Dagbladet får opplyst fra passasjerer skal minst 300 ha vært rammet.

Da det ble klart at skipet skulle legge ut igjen torsdag, fikk Dagbladet flere reaksjoner fra lesere passasjerer på båten som mente det ville være uforsvarlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer