Nok et diaréutbrudd på «Vision of the seas»

På skipets fire siste cruiseturer er passasjerer blitt smittet av det hissige noroviruset.

GASSET SKIPET: Før cruiseskipet «Vision of the seas» dro ut fra Oslo torsdag i forrige uke, ble båten gasset ned. Nå har likevel enkelte av passasjerene blitt syke av norovirus. Dette er skipets fjerde cruise på rad med utbrudd av dette viruset. Foto: BO MATHISEN
GASSET SKIPET: Før cruiseskipet «Vision of the seas» dro ut fra Oslo torsdag i forrige uke, ble båten gasset ned. Nå har likevel enkelte av passasjerene blitt syke av norovirus. Dette er skipets fjerde cruise på rad med utbrudd av dette viruset. Foto: BO MATHISEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

(Dagbladet): Passasjerer om bord på cruiseskipet «Vision of the seas» er smittet av norovirus. Under cruiset som pågår nå er 22 personer blitt smittet av viruset, ifølge rederiets tall.

Det dreier seg om 21 passasjerer og ett besetningsmedlem. Symptomene på viruset er kraftig diaré og oppkast. 

Tallene fra i går viste 19 syke på dette cruiset. Virusutbruddet skal ha blitt kjent om bord i går morges.

På de tre tidligere turene med cruiseskipet, økte antall smittede betydelig underveis. Passasjerer på disse cruisene fortalte Dagbladet at langt flere var syke om bord enn det rederiet Royal Caribbean Cruise Lines oppgav. Ifølge rederiets tall, er rundt 600 passasjerer blitt smittet av viruset på de fire siste seilingene til skipet «Vision of the seas».

Tror rengjøringen har hjulpet Ettersom det kun er 22 personer som har fått symptomer på viruset denne gangen, mener rederiet at de kan være i ferd med å få bukt med sykdommen om bord.

- Dette kan tyde på at de ekstraordinære og omfattende rengjørings- og desinfiserings-tiltakene gir effekt, skriver Ellen Stebekk, markedssjef i Royal Caribbean Cruise Lines, i en mail til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer