NOKAS-mamma gjemte 250.000 i skuffen

- Jeg har alltid tatt vare på penger for ham, sier ranssiktede Alf Henrik Christensens mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Julie Christensen forteller i dag om livet til sin ranssiktede sønn i avisa Agderposten.

Hun forteller at sønnen aldri har vært noe A4-menneske. I intervjuet forteller om hun at gikk inn i et vakum da mannen døde i 2001 og at det fortsatte da sønnen ble arrestert.

- Jeg venter på at det skal gå over, sier hun til Agderposten.

Hun sier at hun tror sønnnen er uskyldig og at hun føler hun har støtte hjemme i Arnevik, men ønsker ikke å stå fram med bilde i avisa.

Hun har nå vitnet i NOKAS-saken i Stavanger og det var der opplysninger om pengene kom fram. Alt Henrik Christensen (43) sa i sin forklaring at han hadde 150.000 kroner liggende fra et bilsalg, men nektet å opplyse hvor pengene var gjemt.

- Jeg puttet dem i dukskuffen i kommoden, sier Julie Christensen. Hun forteller at hun tok fram de 110.000 kronene som var igjen da sønnen ble arrestert, og betalte regninger for sønnen, hans ekskone og barn. De siste pengene skal hun ha brukt opp så sent som i april i år.

Dersom det hadde vært penger igjen i skuffen, kunne politiet ha sjekket om det fantes glass-støv på dem, noe som ville ha knyttet pengene til NOKAS-ranet. Støvet stammer fra sikkerhetsglasset som ble skutt i stykker på vei inn i tellesentralen i Stavanger.

Julie Christensen mener sønnen ikke kunne ha vært med på ranet fordi han er så upålitelig når det gjelder å passe klokka. Hun forteller også at hun har tatt vare på penger for sønnen siden han var konfirmant.

HADDE PENGER HOS MAMMA:  NOKAS-siktede Alf Henrik Christensen.
HADDE PENGER HOS MAMMA: NOKAS-siktede Alf Henrik Christensen. Vis mer