Nokas-siktet framstilles nå

Politiet vil ha 29-åringen fra Oslo i varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet ber om fire nye uker i varetekt for den 29 år gamle Oslo-mannen som er siktet i forbindelse med Stavanger-ranet. Fengslingsmøtet i tingretten i Stavanger fredag morgen går for lukkede dører, etter at både forsvarer og politiet ba om det.

29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker i forrige uke, men Gulating lagmannsrett opphevet onsdag fengslingen på grunn av saksbehandlingsfeil. Politiet begjærer fredag at mannen varetektsfengsles på nytt for fire uker, med restriksjoner.

29-åringen er eier av butikken Spy Shop, som selger utstyr for blant annet overvåking og avlytting. Han ble pågrepet sammen med den 47 år gamle grunnleggeren av forretningen etter at politiet ransaket Spy Shop i forrige uke.

Tingretten i Stavanger skal fredag også ta stilling et krav fra forsvarer Karen Forbrigd om å få fullt innsyn i alle dokumenter i saken, noe politiet har avslått.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer