Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nome: - Frekt av Bondevik

Petter Nome mener det er frekt av statsminister Bondevik at han nærmest tar gårsdagens antikrigs-demonstrasjon til inntekt for regjeringens linje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- At Bondevik kan ta demonstrasjonen til inntekt for regjeringens linje, er så frekt at det nesten går over i det surrealistiske. Nå må han bestemme seg for hvilken siden han står på. Gårsdagen var en historisk dag verden over. Kanskje det vakreste som har skjedd i globaliseringens tegn. For her viser folk verden over at de har avslørt USAs bløff, en bløff som mange politikere verden over har gått på.

- Også våre?

- Denne demonstrasjonen viser at folk ikke vil at regjeringen skal logre for USA, og Bondevik er i ferd med å gå ut i en moralsk spagat.

- På hvilken måte?

- Den ene dagen har han en utenriksminister som roser talen til USAs utenriksminister Colin Powell opp i skyene. Den talen Powell holdt var jo en ren krigserklæring, sier Nome.

- Samtidig som Bondevik forsøker å tekkes det kristne miljøet, følger han Petersens linje. Bondevik må bestemme seg for hva han mener, han må velge side, sier Petter Nome.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling