Nonne bortført og drept

En irsk drapsmann er på flukt etter å ha tatt livet av en nonne. Irsk politi frykter at han slår til igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen drepte den eldre, romersk-katolske nonnen Philomena Lyons (68). Søster Philomena forsvant fra en bussholdeplass. Kroppen hennes ble funnet utenfor veggene til St. Joseph's Kloster i Ballybay. Kvinnen hadde blitt misbrukt og deretter kvalt.

Den eldre kvinnen ble fulgt til holdeplassen av en annen nonne. Hun skulle til Dublin for å feire 100-årsdagen til en av nonne-ordenens søstre.

På klosteret oppdaget de at noe var galt da de så kofferten til søster Philomena på fortauet etter at bussen hadde passert.

Mannen som sto bak ugjerningen, hadde ikke mer enn rundt 20 minutter til å begå overfallet og grusomheten etterpå. Likevel tok han sjansen på at han ikke ble oppdaget. Irsk politi frykter derfor at mannen snart vil slå til igjen.

- Hun var et godt menneske som så det som sin oppgave i livet å være snill mot andre, sier presten i Ballybay, Gerard McSorley. (Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer