Nora (15) forsvant under familieferie: – Ekstremt mystisk

Familien er overbevist om at 15-åringen ble bortført.

FORSVANT FRA FAMILIEFERIE: Den britiske 15-åringen Nora Quorin har vært savnet i Malaysia siden søndag 04. august. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

15 år gamle Nora Quoirin fra London forsvant søndag sporløst fra et feriested i Dusun-skogen i Malaysia, skriver The Guardian.

Der var 15-åringen sammen sine to yngre søsken og foreldrene.

Slo alarm søndag morgen

Familien ankom feriestedet i naturreservatet, noen mil sør for Kuala Lumpur, lørdag. Morgenen etter hadde 15-åringen forsvunnet fra rommet hun bodde på. Et vindu i rommet sto også åpent.

Klokka 08 søndag morgen slo faren alarm.

Innledningsvis sa politiet i Malaysia at de ikke så noen tegn til at hun skulle ha blitt utsatt for noe kriminelt, men de har etter hvert sagt at de ikke «utelukker et kriminelt element» i hennes forsvinning.

Etterforskere analyserer nå fingeravtrykk som ble funnet i vinduskarmen på Noras rom, i håp om at det kan gi dem noen svar.

Familien på sin side er helt overbevist om at Nora ikke har stukket av på egen hånd.

- Nora forsvant under ekstremt mystiske omstendigheter, siden hun sov på samme rom som broren og søsteren, sier Noras bestefar, Sylvain Quoirin til AFP.

- Hun er ei ung jente, som er veldig sjenert, veldig reservert, veldig engstelig. Det er fullstendig utenkelig at hun har lagt av gårde alene midt på natta. Du kan fullstendig utelukke det. Hun er ei jente som alltid har hatt behov for å bli beskyttet, sier bestefaren til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer