Spredde intimbilder

Nora Mørk krever 150 000 hver av de som spredte intim-bildene

Mennene som har spredd Nora Mørks intime bilder får nå en sjokkregning på 150.000 kroner - og det kan bli enda dyrere.

KRENKET: Intim-bilder av Nora Mørk ble stjålet, da mobilen hennes ble hacket. Hun saksøker samtlige som har spredd bildene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KRENKET: Intim-bilder av Nora Mørk ble stjålet, da mobilen hennes ble hacket. Hun saksøker samtlige som har spredd bildene. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Nora Mørk og de andre stjernene på håndball-landslaget er klar for å kjempe om gullmedaljer og «hevne» det forsmedelige tapet for Sverige under VM i Tyskland, jobber hennes advokater for fullt hjemme i Norge.

Søksmål på søksmål forberedes, etter at telefonen til håndballstjerna ble hacket tidligere i år. 15 personer – 14 godt voksne menn og en 16 åring fra Trøndelag – får nå et brev i posten, hvor de blir krevd for 150 000 kroner.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer