Londons beste:  Bjørn A. Isaksen går for å være Londons desidert beste norske aksje-megler. Faksimile: Finansavisen.
Londons beste: Bjørn A. Isaksen går for å være Londons desidert beste norske aksje-megler. Faksimile: Finansavisen.Vis mer

Nordea blar opp åtte mill. i året for supermegler

Bjørn A. Isaksen går for høy fastlønn og garantert bonus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Bjørn A. Isaksen (30) går for å være Londons desidert beste norske aksje-megler. Nå forlater han ABG Sundal Collier for fet fastlønn og garantert bonus i Nordea, skriver Finansavisen.

Gammel i gamet Isaksen har vist seg i DN tidligere, i tillegg til Finansavisens 'Studenter på Børs', hvor det endte med knockout-seier til Isaksen og NHH-studentene. Med 48 prosent avkastning fra februar til august 2005 leverte de dobbel avkastning av hovedindeksen, og knuste BI-studentene på 18,1 prosent.

ABG Sundal Collier hadde sett talentet og rekruttert Isaksen før han var ferdig med siviløkonomstudiene. Finansavisens kilder forteller at han to år senere - i 2007 - skal ha tjent et tosifret millionbeløp som ABG-megler i London.

Åtte mill. i året Nå har han vært i ABG i ni år, og virkelig fått seg et navn — som Nordea åpenbart er villige til å betale dyrt for.

Kilder forteller til Finansavisen at Isaksen får en fastlønn på 400.000 pund årlig i Nordea Markets, altså rett i overkant av fire millioner kroner. I tillegg får han en garantert bonus på én årslønn, noe som er maksimum av hva bankene kan tilby sine ansatte.

Finansavisen forsøkte å kontakte Isaksen en rekke ganger i går for en kommentar, uten å lykkes.

Flere nyheter Investorene venter på USA-rapport
Lyse skal levere kraft til Hydro i 10 år
Maaseide-selskap anklages for lovbrudd