Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordea-kundene har fått sine penger

Titusener av Nordea-kunder har nå fått pensjons- og trygdeutbetalingene inn på sine konti. Også andre overførsler til bankens konti skal nå være ajour.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KRISTIANSAND (Dagbladet): På grunn av en datafeil ble ikke pengene gjort disponible før i ettermiddag. Nordea har fått tallrike henvendelser fra kunder som har etterlyst pengene.

- Meget beklagelig, sier informasjonssjef Tore Westhrin i Nordea til Dagbladet.no.

Banken lover å erstatte dokumenterte utgifter som kundene er blitt påført som følge av feilen.

Det var en defekt datafil som sperret overførslene melom Bankenes Betalingssentral (BBS) og Nordea.

Utbetalingene fra Trygdeetaten skulle som planlagt ha stått på kontiene i dag morges. Men trass i at kalenderen viste den 20., måtte blakke pensjonister og trygdemottakere finne seg i ekstra bryderi.

Ved Nordeas kundesenter ble kunder som trengte penger rådet til å ta med utbetalingsbrevet til en filial for kontant utbetaling.

Også for få dager siden ble Nordea rammet av datatrøbbel. Da ble transaksjoner forsinket med mer enn ett døgn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling