Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordkoreaner pågrepet etter drapet på Diktator-Kims halvbror

I Malaysia.

HALVBRØDRE: Kim Jong-un og Kim Jong-nam. Foto: AP Photos/Wong Maye-E, Shizuo Kambayashi/NTB Scanpix
HALVBRØDRE: Kim Jong-un og Kim Jong-nam. Foto: AP Photos/Wong Maye-E, Shizuo Kambayashi/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Malaysisk politi har pågrepet en nordkoreansk mann etter det antatte giftdrapet på Kim Jong-nam, halvbroren til Nord-Koreas diktator Kim Jong-un.

Den pågrepne identifiseres i en pressemelding fra politiet som 46 år gamle Ri Jong-chol.

Han ble tatt i Selangor nær Kuala Lumpur fredag. Pressemeldingen gir ingen videre detaljer. Mannen er den første nordkoreaneren som pågripes etter attentatet, som Sør-Korea hevder Nord-Korea står bak.

Fra før er to kvinner og en mann pågrepet. Den ene kvinnen er 25 år, fra Indonesia og identifisert som Siti Aishah, og den andre kvinnen, Doan Thi Huong (28), reiste med vietnamesisk pass.

Mannen er fra Malaysia og skal være fra kjæresten til den indonesiske kvinnen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling