Nordmann (25) døde av hjertestans på Gran Canaria

Led en naturlig død.

En 25 år gammel nordmann døde søndag morgen etter å ha falt over rekkverket utenfor leiligheten i 6 etasje på hotellet Green Beach i Patalavaca på sørsiden av Gran Canaria. Foto: Bård Ove Myhr/Scanpix
En 25 år gammel nordmann døde søndag morgen etter å ha falt over rekkverket utenfor leiligheten i 6 etasje på hotellet Green Beach i Patalavaca på sørsiden av Gran Canaria. Foto: Bård Ove Myhr/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Nordmannen som søndag morgen ble funnet død utenfor et hotell på Gran Canaria, døde av hjertestans.

Den foreløpige obduksjonsrapporten var klar mandag, melder VG Nett.

- Vi er sikre på at mannen døde på grunn av en hjertefeil, sier førstebetjent Antonio Ortiz i det lokale politiet.

Den 23 år gamle nordmannen fra Rogaland hadde dratt til Gran Canaria med familien for å feire foreldrenes sølvbryllup. Han ble søndag morgen funnet død på en gangvei på baksiden av hotellet Green Beach i Patalavaca på sørsiden av øya.

Det var familien som fant ham. De var bekymret fordi han ikke hadde kommet tilbake til hotellet. De gikk inn på rommet hans. Derfra så de ham ligge livløs på bakken seks etasjer lenger ned.

- Det har beklageligvis gått mange rykter. Både om høyt fall fra hotellet og om at han skal ha blitt utsatt for noe kriminelt. Dette stemmer ikke. Nordmannen led en naturlig død, sier Ortiz.

Den fullstendige obduksjonsrapporten vil først foreligge om noen dager.

(NTB)