Nordmann (39) arrestert med 50 gram heroin i Pattaya

Jobbet som «politiassistent».

ARRESTERT:  En norsk mann som jobbet som frivillig for politiet i Thailand er arrestert i Pattaya. Foto: Harald Henschien
ARRESTERT: En norsk mann som jobbet som frivillig for politiet i Thailand er arrestert i Pattaya. Foto: Harald Henschien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pattaya/Bangkok (Dagbladet): Den 39 år gamle nordmannen har tidligere profilert seg som medarbeider i turistpolitiet i den thailandske badebyen Pattaya.

Onsdag kveld ble han arrestert med et ulovlig skytevåpen, falske politiskilt og 50 gram heroin.

Det nasjonale narkotikapolitiet fra Bangkok har i en tid etterforsket 39-åringen. Onsdag kveld slo de til mot mannen på et utested i Pattaya. Nordmannen var da i besittelse av rundt 50 gram heroin, et 38 kaliber håndvåpen og ti skarpe skudd. I tillegg hadde han falsk politilegitimasjon og noen konvolutter med penger, sier politiet til lokale medier. Videofilmet Da nordmannen ble arrestert skal han angivelig ha presentert seg som thailandsk politimann. Han skal ha vist politiskilt, men ingen tok notis av de falske skiltene og bangkokpolitiet la ham i jern. Hele seansen ble filmet av narkotikapolitiet.

Mannen ble deretter brakt direkte til narkotikapolitiets hovedkvarter i Bangkok. Etter lange avhør torsdag framstilles han for varetektsfengsling fredag formiddag. Også en annen nordmann er pågrepet i aksjonen, men vedkommende er utenfor mistanke og sluppet fri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer