Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann (47) tatt for pedofili i Thailand

Er siktet for å ha misbrukt flere unge gutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 47-åringen er ansatt i et flyselskap, ifølge Bangkok Post. Han ble pågrepet i Oslo torsdag. Bak pågripelsen ligger flere måneders internasjonalt politisamarbeid koordinert av FBI.

- Norsk politi pågrep mannen torsdag morgen, bekrefter overbetjent i Kripos, Tore Per Bakken, overfor Dagbladet.no.

Etterforskere kom på sporet av nordmannen under en etterforskning som startet i november. Etterforskerne sporet opp 47-åringen via e-post og IP-adressen på et internettforum for pedofile. Videre etterforskning viste at 47-åringen hadde oppholdt seg i Thailand i august og november. I løpet av oppholdene i Thailand skal han ha forsøkt å komme i kontakt med unge gutter.

Ifølge thailandsk presse jobber thailandske myndigheter med å få mannen utlevert til Thailand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling