Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nordmann (50) knivstakk hotellvakt etter musikk-klage

Pågrepet i sin egen leilighet i Pattaya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En norsk statsborger i 50-årsalderen er pågrepet etter at en thailandsk ansatt ved New Nordic Hotel i Pattaya ble knivstukket i 02.30-tida i natt lokal tid, ifølge ei thailandsk avis.

Den ansatte banket på døra til nordmannens hotellrom for å be ham dempe musikken, etter flere klager fra hotellets andre gjester. I krangelen som oppsto skal gjesten ha løpt inn på rommet og hentet en kniv, som han stakk i magen på offeret.

Den norske ledelsen ved hotell- og leilighetskomplekset bekrefter hendelsen.

- En norsk beboer hadde en stund sjenert andre folk i bygget med høy musikk og andre ting da to av våre vakter gikk opp for å be ham dempe seg og oppføre seg. Det endte med at nordmannen stakk ned en av vaktene med kniv, opplyser Kurt Svendheim, vertskap ved New Nordic Resort til Dagbladet.

Vakten ble stukket i magen, men til alt hell var skadene ikke livstruende. Da ambulanse og politi kom til stedet, lå den skadde mannen på gulvet og blødde kraftig fra knivsåret.

- Han har vært veldig heldig. Jeg har besøkt ham på sykehuset, og han er bevisst og har det etter forholdene bra, sier Svendheim.

To kniver ble beslaglagt av politiet på stedet. Nordmannen, som antas å ha vært påvirket av rusmidler, skal ha erkjent de faktiske forhold.

50-åringen eier leiligheten der voldsepisoden skjedde, i ett av 17 bygg i det store komplekset. Rundt 95 prosent av beboerne er nordmenn, ifølge ledelsen, som mener det er svært uvanlig med politiutrykninger til anlegget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media