- Nordmann (51) knivdrept av 16-åring på Filippinene

Skal ha holdt fire personer fanget i sitt hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En nordmann i 50-årene er knivdrept på Filippinene. Det bekrefter filippinsk politi til Dagbladet.- En nordmann er drept i Cebu. Vi venter nå på den fullstendige politirapporten fra det lokale politiet i Cebu, sier politiinspektør Fernandes ved politiets pressesenter i Manilla.

51-åringen ble erklært død da han ankom Eversley Childs Sanatarium and Hospital i Mandaua City. Knivstikkingen skal ha skjedd rundt klokka 04.30 natt til i dag.- Ble holdt fangetIfølge filippinske medier er det en 16 år gammel jente som har drept nordmannen. Hun skal ha slått ham med en flaske og så stukket ham flere ganger med en kniv.Jenta skal ifølge avisene på Flippinene ha blitt holdt fanget som gissel sammen med tre andre personer. De tre andre skal være en mann på 38 år, en kvinne på 38 år og hennes 12 år gamle datter.

Drapet skjedde hjemme i nordmannens hus. Ifølge kvinnen på 38 hadde nordmannen invitert dem til å bo hos seg slik at hans datter på ni år skulle ha noen å leke sammen med.

Nordmannen skal ha truet gislene med en .38 kaliber revolver

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer