Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nordmann (51) knivdrept av 16-åring på Filippinene

Skal ha holdt fire personer fanget i sitt hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En nordmann i 50-årene er knivdrept på Filippinene. Det bekrefter filippinsk politi til Dagbladet.

- En nordmann er drept i Cebu. Vi venter nå på den fullstendige politirapporten fra det lokale politiet i Cebu, sier politiinspektør Fernandes ved politiets pressesenter i Manilla.

51-åringen ble erklært død da han ankom Eversley Childs Sanatarium and Hospital i Mandaua City. Knivstikkingen skal ha skjedd rundt klokka 04.30 natt til i dag.

- Ble holdt fanget
Ifølge filippinske medier er det en 16 år gammel jente som har drept nordmannen. Hun skal ha slått ham med en flaske og så stukket ham flere ganger med en kniv.

Jenta skal ifølge avisene på Flippinene ha blitt holdt fanget som gissel sammen med tre andre personer. De tre andre skal være en mann på 38 år, en kvinne på 38 år og hennes 12 år gamle datter.

Drapet skjedde hjemme i nordmannens hus. Ifølge kvinnen på 38 hadde nordmannen invitert dem til å bo hos seg slik at hans datter på ni år skulle ha noen å leke sammen med.

Nordmannen skal ha truet gislene med en .38 kaliber revolver

Samtaletema
Dagbladet har vært i kontakt med en nordmann som akkurat nå befinner seg på Filippinene. Han bekrefter at drapet er et samtaletema i det norske miljøet på Filippinene.

Utenriksdepartementet (UD) vil foreløpig ikke kommentere saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media