Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann alvorlig skadd i Namibia

Avisa Nordland melder at en nordmann betegnes som alvorlig skadd etter en ulykke i Namibia. En svensk kvinne døde i sammenstøtet.

En mann i 20-årene fra Bodø er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt da han var på sykkeltur i Namibia, ifølge Avisa Nordland. En kvinne døde i ulykken.

Bodøværingen og et svensk vennepar skal ha blitt påkjørt bakfra av en lastebil da de var på sykkeltur 13. desember, ifølge AN.

Mannen behandles på et sykehus i hovedstaden Windhoek. Han skal ikke være ved bevissthet og tilstanden betegnes som alvorlig, men stabil.

- Utenriksdepartementet er kjent med at en norsk borger var involvert i en ulykke i Namibia i forrige uke. Av hensyn til taushetsplikten kan ikke UD kommentere saken ytterligere, sier pressetalsperson Ingrid Kvammen Ekker til avisa.

Fra svenske UD får AN bekreftet at to svenske statsborgere, en kvinne og en mann i 30-årene, var involvert i ulykken. Kvinnen døde i sammenstøtet, mens hennes parter behandles for lettere hodeskader.

Paret var bosatt på Østlandet i Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media