Nordmann arrestert for voldtekt av to 14-åringer

Politiet etterlyser to menn etter MC-treffet i Skagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Natt til lørdag ble en nordmann arrestert, mistenkt for voldtekt av to 14 år gamle jenter. De to jentene hevdet de hadde blitt voldtatt under MC-treffet som pågår i Skagen, melder den danske avisen Nordjyske.

Mannen ble avhørt bak lukkede dører i rettslokalet i Fredrikshavn i går ettermiddag. Det var påtalemyndighetene som krevde at avhøret skulle foregå bak lukkede dører.

- Årsaken til det, er at vi ennå ikke har fått snakket med to menn. Vi har ikke fått tak i dem ennå. Men vi vet hvem de er, sier sjefen for kriminalpolitiet i Fredrikshavn, kriminalinspektør Jørgen Hansen.

Bror og kamerat

Ifølge dansk TV 2 er de to etterlyste broren og kameraten til den arresterte nordmannen.

De to 14 år gamle jentene er begge fra Skagen. Ifølge Hansen er den arresterte «noe eldre enn de to jentene». Alle de tre mennene er i begynnelsen av 30-årene, ifølge dansk TV 2.

De to jentene skal ha blitt med de tre mennene inn i et telt natt til lørdag, og det er inne i teltet voldtektene skal ha funnet sted, melder TV-kanalen.

Nekter skyld

Det er foreløpig uklart hva mannen er siktet for, men under avhør nektet han for å være skyldig i siktelsen. Retten fant ikke grunnlag for å varetektsfengsle mannen, men bestemte at han skulle holdes arrestert i tre døgn.

De tre mennene var blant rundt 12 000 deltakere på et MC-treff i Skagen. Treffet pågikk fra torsdag til lørdag.