Nordmann arrestert i Thailand

En 24 år gammel nordmann er fengslet i Bangkok etter at han lørdag ble pågrepet i en leilighet der det ble funnet ecstacy og ketamin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske ambassaden i Bangkok bekrefter at mannen ble pågrepet sammen med flere andre utenlandske personer og to thailandske kvinner, melder VG nett.

- Thailansk politi fikk tips om at det ble brukt narkotika i en leilighet i Bangkok. Nordmannen ble arrestert sammen med de andre som var tilstede i leiligheten, sier førstekansellist Eirik Glasrud til VG Nett.

Ambassaden har vært i kontakt med 24-åringen som studerer i Thailand. Han skal fremstilles i forhørsretten i Bangkok mandag, men han ønsker ikke bistand fra norsk ambassadepersonell, og han vil heller ikke at familien i Norge skal informeres, sier Glasrud.

Den norske ambassaden vet foreløpig ikke om nordmannen er siktet for besittelse av narkotika. Thailands lovgivning er kjent for å slå svært hardt ned på narkotikalovbrudd.

Den thailandkse avisen The Nation melder at det ble funnet ecstacy og ketamin i leiligheten, og at alle de pågrepne var påvirket av disse stoffene, skriver VG nett.