Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nordmann blant arresterte i prostitusjonsliga i Spania

Nettverket skal ha utnyttet mindreårige og drevet utpressing av sexkunder.

ARRESTERT: Politiet gikk til aksjon mot to boliger i Torrevieja, i det som omtales som «Operasjon Lupo». De arresterte skal være kunder og personer som mistenkes å være medlemmer av prostitusjonsnettverket. Det er ikke kjent hvilken rolle nordmannen skal ha hatt. Foto: Guardia Civil/Spaniaposten
ARRESTERT: Politiet gikk til aksjon mot to boliger i Torrevieja, i det som omtales som «Operasjon Lupo». De arresterte skal være kunder og personer som mistenkes å være medlemmer av prostitusjonsnettverket. Det er ikke kjent hvilken rolle nordmannen skal ha hatt. Foto: Guardia Civil/Spaniaposten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De arresterte er tre kvinner og åtte menn fra Norge, Spania, Brasil og Georgia, melder spaniaavisen.no, som har opplysningene fra lokalt politi. 

Fire av de arresterte skal ha vært kunder, mens de syv andre mistenkes å være medlemmer i nettverket. Det er ikke kjent hvilken rolle nordmannen skal ha hatt.

Ifølge politiet skal nettverket ha tilbudt mindreårige jenter til kunder i byene Torrevieja, Guardamar og Orihuela, som ligger på Costa Blanca på den spanske østkysten.

I etterkant skal de ha avkrevd kundene for ekstra penger for å ikke avsløre at de hadde hatt seksuell omgang med en mindreårig.

Politiet har også beslaglagt store mengder kokain. Ifølge avisa informacion.es skal narkotikaen trolig ha blitt tilbudt de mindreårige og kunder.

De mindreårige skal ha vært barn fra familier med økonomiske problemer, og ha blitt lovt store pengesummer for å prostituere seg til rike kunder, skriver informacion.es.

Utenriksdepartementet er ifølge NTB foreløpig ikke kjent med saken.