- Nordmann drept i Pattaya

Skal ha havnet i slåsskamp etter et barbesøk.

PATTAYA: En nordmann skal ha blitt slått ned og drept etter et barbesøk i den populære turistbyen. Foto: Reuters
PATTAYA: En nordmann skal ha blitt slått ned og drept etter et barbesøk i den populære turistbyen. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PATTAYA/OSLO (Dagbladet): Det lokale politet opplyser overfor Dagbladets reporter på stedet at den mistenkte gjerningsmannen også skal være norsk statsborger.

- Nordmannen satte seg på sin moped for å kjøre hjem etter en sein bytur, da den andre utlendingen forsøkte å stoppe ham. Dette skjedde angivelig for å forhindre promillekjøring. Det utløste et munnhuggeri som endte med at mopedmannen ble slått hardt i hodet flere ganger, og gikk rett i bakken. Nordmannen lå 19 timer i koma, men døde dessverre, sier politikaptein Nattavan Seetgngpet ved Pattaya politistasjon til Dagbladet.

Utenriksdepartementet bekrefter i dag at en nordmann er død, og at han er 43 år gammel.

- De pårørende er underrettet, sier Frode Andersen, pressetalsmann i UD.

- Vi etterforsker hendelsen som et drap, og etterlyser nå den mistenkte gjerningsmannen som vi antar er norsk. Han stakk fra stedet etter overfallet, sier politikapteinen.

Den brutale hendelsen skjedde like utenfor inngangspartiet til en av de mest populære norske barene i byen, ifølge politiet.

Politiet forteller at de har øyenvitner til hendelsen. En thailandsk kvinne har i kveld forklart politiet at de to mennene hadde vært sammen på baren før hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer