Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nordmann drept i Spania

Nordmann (21) pågrepet mistenkt for knivdrap på annen nordmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En oslomann (55) ble i formiddag drept med kniv i Spania.

Dagbladet.no har fått bekreftet av spansk politi at mannen er drept med 25 knivstikk.

Etterforskningen så langt tyder på at det kan dreie seg om et sjalusidrap, melder spanske medier.  

Mannen ble funnet i dag tidlig i sin egen leilighet i Alicante-området. Denne leiligheten skal han ha kjøpt for noen år siden, tidligere har han bodd i Oslo, melder VG.

- Vi kan bekrefte at en norsk borger er drept i Spania. Lokalt politi etterforsker nå saken, sier rådgiver i UD Cathrine Andersen til Dagbladet.no.

Drapet har ifølge spansk media skjedd i Elche sør for Alicante. Mannen ble knivstukket rundt 11.15 i dag lokal tid, og det var naboer som varslet politiet etter at de hørte skrik.

Da politiet kom til åstedet kom de ifølge spanske aviser over en ung kvinne som var i ferd med å forlate huset. Inne i huset fant de den døde mannen liggende på gulvet på badet med minst 18 knivstikk i hele kroppen. Politiet pågrep en 21-åring.

UD kan ikke gå ut med ytterligere opplysninger om mannens identitet. Departementet er blitt orientert om drapet via den norske ambassaden i Spania.

Den pågrepne personen (21) benekter for å stå bak knivdrapet, og blir antakelig framstilt for fengsling i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media